Dr. Lupo Cipőbolt

A Dr. Lupo Cipőbolt a történelmi múltú fürdőváros Sárvár szomszédságában, Rábapatyon található. A 84-es számú főforgalmi út mellett várja az érdeklődőket a kikapcsolódás, vásárlás és szórakozás egyedülálló lehetősége.

A Dr. Lupo Cipőbolt története 1992-re tekint vissza, mikor is egy 25 m2-es helyiségben indult útjára a cipőkereskedés. Az azóta eltelt évek alatt folyamatosan növekvő alapterületen és bővülő kínálattal érte el mai arculatát.

                  

"Mindenkinek kínálunk cipőt 18-tól 50-es méretig! 

Boltunk kínálatából két üzletrészen válogathatnak.
Főépületünkben találják az I. osztályú női-, férfi- és gyermekcipők legfrissebb modelljeit.
Hölgyek részére ajánljuk a Belle, Caprice, Claudio Dessi, Kati, Lorenzo’de Pazzi, Lux, Marco Tozzi, Prestige, S. Oliver, Tamaris, Vagabond márkanevekkel fémjelzett alkalmi és utcai cipőket; a kényelmi kategóriát előnyben részesítőknek pedig a Romika és Jana, Batz termékeket.
Az Urak igényeire gondolva a tradicionális olasz bőr Bugatti cipők mellett Josef Seibel, Imac, és Mustang lábbeliket is forgalmazunk.
A család legifjabb tagjairól sem feledkeztünk meg, már az első lépésektől kezdve gondoskodunk a megfelelő lábravalóról, például Asso, D.D.Step, Linea, Melania, Primigi, Richter, S.Oliver márkájú gyermekcipőkkel.
A nálunk található egyedülálló Crocs papucsok ideálisak bármely hétköznapi- és szabadidős tevékenységhez.Természetjárók részére a Merrell és Salomon túracipőket javasoljuk. A Geox termékcsalád, lélegző talppal tartja egészségesen az egész család lábát.
További világmárkák is megtalálhatók üzletünk kínálatában, úgy mint Gios Eppo, Helly Hansen. Újdonság a memö, egyedi összeszerelési technikával készült gyermekcipő.
Ruházati részlegünkön Geox, S. Oliver, Tom Tailor és Mustang termékek széles választékát kínáljuk.
Outlet épületünkben I. és II. osztályú, valamint felújított női-, férfi- és gyermekcipők, valamint Geox, S.Oliver, Jana és Marco Tozzi mintacipők keltik fel kedvező árfekvésükkel vásárlóink érdeklődését.
A kiegészítőkről sem feledkeztünk meg; táskák, övek, zoknik, harisnyák bőséges kínálatából válogathatnak. A nálunk vásárolt termékek minőségének megőrzésére kiváló színvonalú cipőápoló- és tisztítószerek is megvásárolhatók.
 
                       
 
Megalakuláskor „A család cipőboltja” mottót választottuk, hiszen szerettük volna, ha a család minden tagja szívesen jönne hozzánk, és jól érezné magát nálunk. A természet és az állatok közelsége mindig kiemelt szerepet játszott és ez az évek során védjegyünké vált. Üzletpolitikánk szerves része a fenti értékek megőrzése és a vásárlók elégedettsége.
 
Az eltelt évek alatt hagyománnyá vált, hogy tavaszi és őszi szezonnyitó vásárt tartunk. A börzéken zenés fellépőkkel, színes műsorral és engedményekkel kedveskedünk vásárlóinknak.
 
2012. nyarán az "Egészséges életmód programsorozat a Scarpa Lupo Kft.-nél" című projekt megvalósításához kezdtünk (azonosító száma: TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0314). Dolgozóink életmódtáborban voltak, sportfoglalkozásokon vettek részt, előadásokat hallgattak meg. Azóta is folyamatosan szervezünk gyalog -és biciklitúrákat, vetélkedőket, házi bajnokságokat.
 
2012. őszén a "Mikro- és kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése" című Új Széchenyi Terves pályázat keretében (száma: GOP-2.1.1-11/A) kettő Vbine Vawt, függőleges tengelyű szélturbinát helyeztünk üzembe üzletünk udvarán, ezzel termelve zöld energiát cégünk számára, továbbá számítástechnikai fejlesztést is sikerült megvalósítanunk.
 
                           

Látogasson el hozzánk,

és ha éppen csak kávézni, játszani, kikapcsolódni szeretne,

számunkra az ugyanolyan fontos, mint a családi nagybevásárlás.

Legyen részese Ön is a Dr. Lupo élménynek!

Betöltés...
Betöltés...