Dr. Lupo Cipőbolt

A Dr. Lupo Cipőbolt a történelmi múltú fürdőváros Sárvár szomszédságában, Rábapatyon található. A 84-es számú főforgalmi út mellett várja az érdeklődőket a kikapcsolódás, vásárlás és szórakozás egyedülálló lehetősége.

A Dr. Lupo Cipőbolt története 1992-re tekint vissza, mikor is egy 25 m2-es helyiségben indult útjára a cipőkereskedés. Az azóta eltelt évek alatt folyamatosan növekvő alapterületen és bővülő kínálattal érte el mai arculatát.

                  

"Mindenkinek kínálunk cipőt 18-tól 50-es méretig! 

Boltunk kínálatából több üzletrészen válogathatnak.
Főépületünkben találják az I. osztályú női-, férfi- és gyermekcipők legfrissebb modelljeit.
Hölgyek részére ajánljuk az Anna Viotti, Caprice, Högl, Kati, Laura Vita, Lorenzo’de Pazzi, Marco Tozzi, Pulso, Tamaris, márkanevekkel fémjelzett alkalmi és utcai cipőket; a kényelmi kategóriát előnyben részesítőknek pedig a  Batz, Bioeco, Jana, Josef Seibel, Tamaris comfort, Westland termékeket.
Az Urak igényeire gondolva a tradicionális olasz bőr Bugatti cipők mellett Imac, Josef Seibel, Lavaggio, Pegada lábbeliket is forgalmazunk.
A család legifjabb tagjairól sem feledkeztünk meg, már az első lépésektől kezdve gondoskodunk a megfelelő lábravalóról, például Asso, D.D.Step, Ponte20, Primigi, Richter, S.Oliver márkájú gyermekcipőkkel gyermekrészlegünkön.
 
A nálunk található egyedülálló Crocs papucsok ideálisak bármely hétköznapi- és szabadidős tevékenységhez.
Természetjárók részére Adidas és Skechers sportcipőket javasoljuk.
Az otthoni kényelem (Batz, Medic-o) és a wellness hétvégék (Ipanema, Rider) elengedhetetlen kellékei a kínálatunkban is megtalálható komfort - és strand papucsok.
A Geox termékcsalád, lélegző talppal tartja egészségesen az egész család lábát.
Nők és férfiak körében is kedvelt Helly Hansen, Imac, Pepe Jeans, S.Oliver, Tom Tailor világmárkák is megtalálhatók kínálatunkban.
A Geox, S.Oliver, Jana és Marco Tozzi mintacipők különösen a 37-es lábú hölgyek és 42-es lábú urak érdeklődését keltik fel jutányos árfekvésükkel.
 
Emeletünkön, az úgynevezett outlet részlegünkön I. és II. osztályú, valamint felújított női- férfi- és gyermekcipők kedvező áron kaphatók.
 
Üzletünk utcafronti részén, ruházati részlegünkön divat- és márkatermékek (Geox, Glo-Story, Manda, Mustang, Tiffosi) széles választékát kínáljuk. 
A kiegészítőkről sem feledkeztünk meg; táskák (Anekke, KarenMarina Galanti, Nobo, Prestige, Tamaris) övek, zoknik, harisnyák bőséges kínálatából válogathatnak.
A nálunk vásárolt termékek minőségének megőrzésére kiváló színvonalú cipőápoló- és tisztítószerek is megvásárolhatók.
 
                    
 
Megalakuláskor „A család cipőboltja” mottót választottuk, hiszen szerettük volna, ha a család minden tagja szívesen jönne hozzánk, és jól érezné magát nálunk. A természet és az állatok közelsége mindig kiemelt szerepet játszott és ez az évek során védjegyünké vált. Üzletpolitikánk szerves része a fenti értékek megőrzése és a vásárlók elégedettsége.
 
                           

Látogasson el hozzánk,

és ha éppen csak kávézni, játszani, kikapcsolódni szeretne,

számunkra az ugyanolyan fontos, mint a családi nagybevásárlás.

Legyen részese Ön is a Dr. Lupo élménynek!

Betöltés...
Betöltés...